***       Водещите вечерни новини       на 17 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 17 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! ГЕРБ и ДПС ще участват в кворума за дерогацията. Борислав Михайлов: Не чувствам вина за вчерашния мач; имам много голям морал


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 17 ноември   

 

На брифинга стана ясно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще вземат участие в кворума в сряда, само че против условия.

" Ще покажем, че евроатлантическото болшинство го има ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след среща с представители на Движение за права и свободи и ПП-ДБ.

Атанасова заяви, че дерогацията ще бъде анулирана с две стъпки. Едната от 1 януари - стопират се квотите за експорт, а от 1 март - дефинитивна анулация на дерогациоята. Причината за този интервал е да няма разтърсвания на пазара на горива.

***

„ За вчерашния мач не усещам виновност. Това е мач на УЕФА, която взема решение къде и по кое време да се играе и дали да е с аудитория, или без аудитория. 

Абсолютни нелепости са, че мачът през вчерашния ден е бил уречен. Имам доста огромен морал ", отговори Михайлов на журналистически въпроси, като не пожела да изясни защо са го разпитвали. 

***

***

Щетите за контейнери, кошчета за боклуци, както и действия по разчистване са в размер на 14 хиляди лева За шахти, плочки, бордюри сумата е 8 000лв. Съсипаните ограничаващи колчета и знаци са на стойност 4000 лева Нарушената облицовка на тавана на подлеза на Орлов мост ще коства към 15 000 лева Това съобщи кметът на София Васил Терзиев пред публицисти.

По думите му общата сметка демонстрира, че Столична община е платила 42 000 лева, с цел да поправи вредите след вчерашния митинг.

***

За посоченото закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост за период от 3 до 10 години.

Предстои вземането на решение по отношение на мярката за неотклонение на обвинения.

Разследването по случая продължава.

***

„ Учудвам се на настояването ми за оставка, тъй като нощес хиляди чиновници си свършиха работата. Ако аз подам оставка, това значи да ги предам. 

Не считам, че министърът на вътрешните работи би трябвало да е изкупителна жертва за несгодите на българския футбол в последните години. 

Заставам зад всички чиновници на Министерство на вътрешните работи, които с риск за живота си опазиха жителите и имуществото им. Осъждаме тези чиновници на Министерство на вътрешните работи, които превишиха правата си. 

Разпоредил съм незабавна инспекция на техните дейности. Извинявам се тези хора, които стачкуваха спокойно и пострадаха. Поздравявам служителите на реда, които помагаха на потърпевши жители “.

***

Москва желае да посее разделяне в украинското общество и да сътвори безпорядък в Украйна, с цел да смъкна президента ѝ, съобщи украинският президент Володимир Зеленски, представен от Укринформ.

„ Разузнаването ни разполага с информация, която споделиха с нас и наши сътрудници ", сподели Зеленски.

Украинският президент разясни, че става дума за дезинформационен проект, наименуван от Русия „ Майдан 3 "

***

Лидерът на Испанската социалистическа работническа партия Педро Санчес постави клетва пред краля и Конституцията като министър председател на страната.

Кандидатурата му беше гласувана с безусловно болшинство в 350-местния Конгрес, предава Нова телевизия. 

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР